Træn derhjemme: Køb dit eget squat rack

squat rack

Kategorier:

Er fitness lukket, når du endelig har fri? Eller vil du hellere træne derhjemme, så du slipper for at stå i kø til maskiner og vægte? Hjemmetræning er for mange en smart løsning, og i dag kan du få alt, du behøver, så dit hjem kan blive træningsklart. Med et squat rack i hjemmet er det let og enkelt at få trænet, når du har tid og lyst.

Indret dit eget træningsområde i hjemmet

Har du pladsen, kan du i dag let lave et praktisk og funktionelt område til træning i hjemmet. Her kan du indrette dig med de redskaber, du behøver for at træne effektivt. Du kan altid træne cardio ved at løbe en tur i den fri natur, men vægtløftning kræver de rette remedier såsom vægte og stativer.

I dag kan du dog let finde gode stativer til hjemmet lig dem, du kan finde i fitnesscenteret. Det gør det nemt at indrette et træningsområde, der ikke mangler noget.

Hvad er et squat rack?

Et squat rack er et stativ, der holder din vægtstang for dig, når du ikke selv slæber rundt på den. Stativet sikrer, at du kan både løfte og sætte vægtstangen fra dig i den rigtige højde, så du kan undgå skader.

Du træner særligt de store muskelgrupper i ben, baller og lår med effektive squats. Faktisk aktiverer du stort set alle muskler fra nakken og ned, når du laver squats. Derfor kan et stativ være en god investering til dig, der gerne vil kunne træne tungt derhjemme.

Et alsidigt stativ

Du kan dog bruge stativet til mange andre øvelser såsom bænkpres, så du også får trænet bryst, skuldre og arme. På den måde kan et billigt og solidt squat rack være multifunktionelt, så du får en varieret hjemmetræning.

Husk at tjekke, som dit udvalgte stativ har plads til en bænk under, så du kan lave flere former for øvelser med dit squat rack.

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *