
Det skulle på et eller andet tidspunkt, gerne gå op for en hver chef, at man altid skal sørge for, at maden til ens firmafrokost er i top. Det nytter altså ikke noget, at behandle sine kunder, med mad fra kantinen, og du er som chef og ansvarlig for virksomheden, ganske enkelt bare nødt til at sørge for, at du også har styr på maden til din firmafrokost. Hvis der ikke er det, er der i hvert fald meget gode chancer for, at der også er mange andre ting, der slet ikke er styr. Derfor er det altså også vigtigt, at du ikke stjæler maden, fra den almindelige frokostordning, da det helt klart vil afskrække dine potentielle nye kunder. Det bedste vil altså derfor også være, at tage sig lidt sammen med det samme, og ganske enkelt flotte sig lidt, og betale lidt ekstra for ens firmafrokost København. Det vil i hvert fald øge dine chancer for at få fat i nogle nye kunder, eller holde fast i de nuværende.
Få flere kunder med en god firmafrokost København
Det er altså bare om, at sørge for god mad til ens firmafrokost København, og så stiger chancerne for overlevelse også markant. Jeg vil samtidigt også benytte mig af chancen til, at tale godt om en forkostordning Købenahvn, der også ville kunne løfte arbejdsmoralen i virksomheden. Det er jo en forkostordning til de ansatte, der har til formål, at få dem til at arbejde endnu hårdere, ved ganske enkelt at putte bedre mad på bordet, der både vil øge deres motivation, men faktisk også gøre dem sundere, og derfor give dem mere energi. Det er i hvert fald hele ideen med denne frokostordning København. Jeg har i hvert fald selv eksperimenteret med denne frokostordning, og der er ingen tvivl om, at den virkeligt kan hjælpe markant på arbejdsmoralen i virksomheden.
Ingen svar