Sådan gør du det let for dine medarbejdere at anvende skraldespande

Sådan gør du det let for dine medarbejdere at anvende skraldespande

Kategorier:

Mange ejere af virksomheder er opmærksomme på alle de små dagligdags opgaver, der hører med til at drive en virksomhed. Hvis virksomheden findes i fysiske lokaler, er der meget vedligehold og daglig drift bare ved at have lokalerne. Et af disse områder er at have funktionelle skraldespande, der kan benyttes af medarbejderne. Her er to gode råd til, hvilke skraldespande du kan bruge på arbejdspladsen.

Tænk over materialet af skraldespanden

En spand er ikke bare en spand. De kommer i et væld af forskellige materialer, som alle har deres unikke fordele og ulemper. Noget af det mest moderne og funktionelle er en affaldsbeholder i cortenstål. En affaldsbeholder i cortenstål er enormt praktisk, fordi den er fuldstændigt fri for vedligeholdelse. Samtidig er affaldsbeholdere også i et moderne cortenstål flotte at se på og meget holdbare. Derfor er der mange virksomheder lige nu, der går over til at bruge en affaldsbeholder i cortenstål. Du kan være en del af denne nye tendens ved også at investere i skraldespande i dette lækre materiale.

Hav hellere for mange end for få affaldsspande

Jo flere affaldsspande der står på arbejdspladsen, jo større er tilbøjeligheden til at medarbejderne bruger dem. Man kan forme menneskers adfærd enormt meget ved at gøre det let at træffe de gode valg. Som tommelfingerregel gør mennesker oftest det, der er lettest. Hvis omgivelserne er indrettet på en måde, så det er let at putte affald i en affaldsspand, vil mange mennesker gøre det. Hvis det derimod er besværligt, vil mange mennesker være tilbøjelige til ikke at gøre det.

Den mest effektive måde at gøre det let at bruge en affaldsspand på, er at have rigtigt mange af dem på arbejdspladsen. På den måde er der altid kort afstand til den nærmeste spand, uanset hvor man måtte befinde sig. 

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *