På tide med reklameslik

Kategorier:

Der er vist ingen tvivl om, at det snart burde at være tid til lidt chokolade med logo til alle på kontoret. Der er i hver fald mange tegn der tyder på, at du i dag kan bruge reklameslik som branding, og at det samtidigt også er ret effektivt. Der er faktisk mange, der bruger reklameslik til møder, messer og meget mere. Der er altås mange muligheder, og når man først har indset,
reklameslikhvad der rent faktisk er af muligheder for at påvirke ens kunder med slik med logo, så er jeg også sikker på, at en markedsføringschef vil købe en stor portion af slik med logo hjem. Det er i hvert fald det klogeste at gøre, og det skyldes jo ganske enkelt bare, at man virkeligt kan opnå mange flere ting med reklameslik, da ens kunder og ansatte har barrikaderne nede, når du f.eks. sidder til et møde, og giver dem lidt reklameslik. For dem vil det jo bare være en lækker bolche, og de vil ikke se hvad der ramte dem.

God ide med slik med logo

Det er altså også en god ide, med slik med logo branding, og specielt er chokolade med logo en god ide. Det er i hvert fald de færreste der kan modstå chokolade med logo, da det jo altid vil se lækkert og indbydende ud. Det bør det i hvert fald at gøre, og hvis det ikke er tilfældet, kan du lige så godt glemme alt om, at få en positiv effekt med dit reklameslik. Det er dog altid muligt, at imponere et par nye kunder med chokolade med logo, og det er en god ide, at give dem lidt ekstra reklameslik med hjem i lommerne. Det er altså ikke nogen dårlig ide, og mange gange, vil chokolade med logo også kunne forbedre dine kunderelationer.

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *