Oplev Hovedstaden på en ny måde

motoriseret

Kategorier:

For ikke så lang tid siden var jeg lige en sviptur nede og handle på Vesterbro.

Der var mange der kørte forbi mig på billige el løbehjul og vejene var overrendt med motoriserede køretøjer fx el cykler, elektriske skateboards og el løbehjul. Først blev jeg lidt bestyrtet og forstod ikke helt hvad de her ting gik ud på og hvordan der kunne være kommet sådan en forandring! Hvordan kunne de have råd til at køre rundt på de her nye maskiner, og hvordan fungerede de i grunden.

Da jeg kiggede nærmere efter så gik der nogle brandnavne igen på de her løbehjul, som de unge kørte på! Måske skulle jeg selv prøve disse motoriserede løbehjul, tænkte jeg så. Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min fornøjelse at jeg kunne bruge en kampagnekode. Så jeg tog mobilen og søgte på rabatkode til CIRC, som var den software jeg havde installeret på min mobil.

Kort tid efter kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da rabatkoden virkede fint. Der hvor jeg fandt en oversigt over rabatkoder, der var der også en del andre sjove rabatkoder du kunne benytte. Hvis du ikke har prøvet det før – så prøv det – det var ret underholdende!

Med børnene på vejen

Jeg kunne egentlig godt tænke mig at have mine børn med ud og opleve de andre “fartøjer”. Når vi gør tingene sammen så bliver det så meget dejligere! Dog så skal det lille pus være godt pakket ind og jeg skal nok sørge for at han kan holde varmen i sin forede dragt og godt pakket ind med bomuldstørklæder. Om mit barn så skal prøve et airboard eller et el-løbehjul det må være op til barnet selv. Det er dog godt nok sørens at man ikke lejer segboards på samme måde som med elektriske løbehjul. Jeg har dog her fundet en segboardguide med billige boards, som burde være helt fine til lidt hyggekørsel i gården eller baghaven! Hvis du ikke gider at lave det elektroniske, så kan du jo altid ændre dit fokus 180 grader og lave en sæbekassebil. Det kan du nemt bygge og samlem med bunden fra en gammeldags barnevogn med alle 4 hjul, noget træ til sider, top og til at sidde på, søm og skruer, nå ja og selvfølgelig noget at styre med. Sidst vi lavede vores egen sæbekassebil brugte vi faktisk en pull up bar, som netop kunne fungere perfekt som rat til sæbekassebilen.

Så her er der masser af inspiration uanset om du skal vælge segboard, el løbehjul eller sæbekassebiler!

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *