Lej dig ind på et lydstudie uanset formålet

juni 21, 2021 Blog  No comments

Der kan være mange grunde til, at man får brug for at leje sig ind på et lydstudie. Det kan f.eks. være, at man har en sang, man gerne vil indspille, så man kan prøve at udgive noget musik. Det kan også være for at udgive en podcast eller lydbøger.

Begræns dig ikke af at du ikke tør

Der er mange der går med en drøm inde i maven om f.eks. at lave en podcast eller udgive musik. Der kan være mange grunde til, at de ikke udlever disse drømme. Det kan f.eks. være tanker om, at man ikke er god nok, eller har nok interessant at fortælle. Det kan også være, fordi hverdagen synes for hektisk, til at man har tiden til at gøre noget ud af det. Det kan imidlertid være rigtigt givtigt at udleve drømmen på en eller anden måde.

Gør det til et event, så det ikke hand...

Læs Mere

Drømmer du om at få gjort noget ved dit hjem? Læs om små tips, der gør stor forskel

juni 3, 2021 Blog  No comments

Du skal have det godt i dit hjem, fordi det er meningen, at det er her, du skal føle dig allermest tilpas. Hvis man ikke kan føle sig tryg i sit eget hjem, hvor kan man så føle sig tryg henne? Det er også vigtigt, at du synes, dit hjem er pænt. Det skal helst afspejle din personlige stil, for det er jo dig, der bor her. Det kan være, du også selv tænker, at det er på tide at gøre noget? Så læs med i denne artikel, og bliv inspireret!

Ned med det gamle tapet

Du kan virkelig skabe et nyt hjem, hvis du tager det gamle tapet ned og sætter nyt op. Væggene udgør en stor del af et hjem, så det er klart, at man skal kunne lide sine vægge, før man kan lide sit hjem. Hvis du har noget tapet, som du gerne vil af med, så brug tapetafdamper! På den måde kan du let få tap...

Læs Mere

Barnevogne på tilbud

maj 28, 2021 Blog  No comments

Barnevogn

Som nybagte forældre eller hvis man er lige ved at blive det, så er der mange indkøb de skal gøres. En familieforøgelse giver helt sikkert også et økonomisk pres og selvom ni måneder virker som lang tid så flyver de afsted. Det føles ikke altid helt sådan for den gravide, men ikke desto mindre står man altid i sidste øjeblik og mangler et eller andet. Det er en dyr affære, men der er små tiltag der kan hjælpe til, at jeres økonomi ikke bliver for belastet.

Få styr på udgifterne og økonomien

Når man venter en lille ny, så ønsker man uden tvivl det bedst for den. Derfor kan man godt komme til at trække i de helt store spenderbukser, som på ingen måder er nødvendigt. Den lille ny ønsker nemlig ikke andet end tryghed, kærlighed og omsorg...

Læs Mere

Gør festen federe med kæmpe balloner

marts 26, 2021 Blog  No comments

balloner

Glæder du dig til at feste igen? Vil du gøre din næste fest uforglemmelig? Det kan du gøre med en masse kæmpe balloner.

De kan gøre aftenen til noget helt specielt, fordi de både er sjove og unikke. Som resultat vil festen også blive husket som sjov og unik.

Festligt pynt

Hvad skal man bruge en stor ballon til? Først og fremmest er de jo velegnede som pynt til festen. De kan hænges op i loftet, enten med brug af tråd og tape eller blot helium, eller de kan placeres rundt om i festlokalet og på gulvet.

Du kan også vælge at lade være med at puste dem op inden gæsternes ankomst, og lægge dem på bordene, så gæsterne selv kan puste dem op og få en sjov overraskelse. Kæmpe balloner vil gøre din pynt mere mindeværdig end helt almindelige balloner.

Kæmp...

Læs Mere

Er det ved at være længe siden, at du har fået dig et godt grin?

marts 9, 2021 Blog  No comments

Det er altid rart at få et godt grin, især hvis man har haft en dårlig dag. Latter kan virkelig få en i bedre humør, uanset hvor grå ens dag har været. Kunne du godt tænke dig at grine så meget, at din mave kommer til at gøre ondt af det, eller vil du gerne kunne imponere dem omkring dig med din gode humor? Så læs videre i denne artikel for at finde ud af, hvordan du kan opnå dette.

Noget for enhver smag

Hverdagen kan let blive stressende på grund af alle de daglige pligter, så derfor kan det være rart at læne sig tilbage en gang imellem og bare slappe af med et godt grin. Hvis du synes, at det er ved at være for længe siden, at du har grint så meget, at tårerne løber, så tag et kig på denne side...

Læs Mere

Få tal på Danmark

januar 23, 2021 Blog  No comments

Nogle gange kan det være sjovt at sætte tal på ting. Det sætter verden i et andet perspektiv. Det kan også lade dig lege med rekorder. Nogle ting er der så mange af, så de slår en rekord – fx bogstaver i Danmarks længste ord. Andre tal slår ikke rekorder, man kan give dig perspektiv på din verden.

Synes du fx, at Danmark er et lille land? Så overvej lige, hvor mange mennesker vi faktisk er.

Lange ord

Der findes mange lange ord. Nogle af dem er selvopfundne. Når man selv må opfinde, er der ingen grænser. Så kan ordene blive helt utroligt lange. Skal det være lidt mere officielt, så kan man kræve, at ordet bliver brugt officielt. Sådan som de har gjort med Danmarks længste ord i Guinness Rekordbog.

Du kan nok komme på flere ret lange ord...

Læs Mere

Hvorfor skal du bruge bundmaling til din båd?

januar 19, 2021 Blog  No comments

Baadbiksen

Hvad er bundmaling for noget og hvorfor skal du bruge det til din båd? Det er nogle af de basale spørgsmål, som vi vil stille os selv i denne artikel. Læs med her hvis det har interesse for dig.

Hvad er bundmaling?

Bundmaling er en form for maling, som du påsmører udvendigt på bunden af båden. Dette kan du nok gætte fra selve navnet af dette produkt. Du bør smøre bundmalingen på bunden af din båd, hver gang du trækker båden op efter en længere sejltur. På den måde beskytter du båden bedst muligt.

Det er ofte ikke så svært at få fat i noget god bundmaling. Mange gange kan man købe bundmaling hjem fra internettet. Der er masser af gode netbutikker, hvorfra du kan købe forskellige ting hjem til din båd.

Det er også samtidig meget nemmere at købe ting...

Læs Mere

Find den rette parfume til dig

december 22, 2020 Blog  No comments

I dag findes der et hav af forskellige dufte og parfumer som alle har unikke dufte. Det er ikke let at finde vælge hvad der det rigtige for din stil. Men der faktisk metoder du kan bruge for at gøre processen nemmere for dig. Måske kan du skærpe processen til et bestemt brand som du holder meget af. Alternativt kunne du også prøve kræfter med et helt nyt brand. Uanset din tilgangsmåde, er det altid en god ide at sætte lidt tid og tanker af til at begrænse dine valgmuligheder til eliten. Den bedste parfume for dig er den parfume som passer perfekt til din stil. 

Gode råd til din næste parfume

En parfume skal kunne signalere hvem du er gennem duften. Det er ikke kun til udstråling men også hvad du personligt kan lide...

Læs Mere

Vil du bryde ud af livet som single?

september 24, 2020 Blog  No comments

Det er en speciel tilværelse at være single. Der er nogle, der rigtig godt kan lide det og får det bedste ud af det. Der er omvendt også andre, der ikke så godt kan lide det. Der er selvfølgelig både fordele og ulemper forbundet med det. 

En af fordelene er, at man ikke er forpligtet til en partner. Det betyder, at man kan være sammen med dem man vil, når man vil det. Det kan dog også godt blive lidt ensomt ikke at have nogen fast partner. Man danner således ikke noget tæt bånd til en anden person.

Bliv bedre til at score

Man kan selv øve sig i at score. Ved at benytte sig af tips og vejledning fra internettet, så kan man forbedre sig. Du kan finde et godt scorekursus på https://singlecoach.dk/scorekursus/ så du bliver bedre til at score...

Læs Mere

Stærke opskrifter

juli 2, 2020 BlogMadretter  No comments

stærke retter

Når det begynder at blive køligere – ja, koldt – så er det godt med noget, som kan give dig varmen indefra. Nu tænker du måske suppe, men det gør jeg ikke. Jeg tænker på styrke. I denne kategori ville det være nemt at tage alt her fra siden, der stammer fra Indien. Det indiske køkken er bare så farverigt og krydret og (kan være meget) stærkt. Men inderne har altså ikke eneret på det stærke køkken.

Denne artikel er blevet lavet i samarbejde med HurtigMums.dk, som er den side hvor du får de bedste opskrifter i hele Danmark.

Så her får du 7 forslag til, hvordan du kan få den indre varme.

Pozole

Pozole er fra Mexico, og mexicanerne er bestemt ikke bagud, når det gælder mad med kraftig og krydret smag...

Læs Mere