Guide: Sådan overfører du nemt billeder fra en Android-telefon til din computer

marts 25, 2020 Blog  No comments

Tiden, hvor man skulle have et stort spejlreflekskamera med for at tage gode billeder, er for længst ovre. I dag er Android-telefoner udstyret med både skarpe kameralinser og fabelagtige redigeringsmuligheder – men hvad så, når man kommer hjem fra en skøn fototur og skal bruge billederne på sin computer?

Læs med her, hvor du får en guide til at overføre dine billeder fra Android.

Med USB-kabel

Når du skal overføre billeder fra din Android-telefon, er der to gode måder at gøre det på: du kan bruge et USB-kabel, eller du kan gøre det trådløst ved at bruge wi-fi. Når du har forbundet din telefon med computeren, får du en notifikation, hvori du bl.a. kan vælge ”Transfer photos” – gør det, og du vil opdage, at din telefon nu figurerer som et nyt drev på din computer...

Læs Mere

3 ting i hjemmet, du kan betale dig fra

februar 25, 2020 Blog  No comments

algerens

De fleste af os går op i, at vores hjem er flot, rent og ryddeligt at se på. Selvom der er forskellige idéer, når det kommer til indretning og rengøring, så holder næsten alle en vis standard.

Derfor kan man nemt komme til at bruge rigtig mange timer på at gøre rent og ordne derhjemme. Det er fint at sætte tid af til de huslige pligter hver uge eller måned. Men det kan også blive for meget, for der skal stadig være tid til familie, venner, arbejde og fritidsinteresser.

Brug penge og få mere tid

Derfor kan man med fordel overveje, om ikke man skal bruge nogle penge på at få professionelle til at komme og foretage nogle af de mest omfangsrige opgaver i hjemmet...

Læs Mere

Oplev Hovedstaden på en ny måde

november 26, 2019 Blog  No comments

motoriseret

For ikke så lang tid siden var jeg lige en sviptur nede og handle på Vesterbro.

Der var mange der kørte forbi mig på billige el løbehjul og vejene var overrendt med motoriserede køretøjer fx el cykler, elektriske skateboards og el løbehjul. Først blev jeg lidt bestyrtet og forstod ikke helt hvad de her ting gik ud på og hvordan der kunne være kommet sådan en forandring! Hvordan kunne de have råd til at køre rundt på de her nye maskiner, og hvordan fungerede de i grunden.

Da jeg kiggede nærmere efter så gik der nogle brandnavne igen på de her løbehjul, som de unge kørte på! Måske skulle jeg selv prøve disse motoriserede løbehjul, tænkte jeg så. Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min fornøjelse at jeg kunne bruge en kampagnekode...

Læs Mere

Har du helt styr på de gode webshops til at finde billige køkkenmaskiner her i landet? Læs mere om dem her!

oktober 12, 2019 Blog  No comments

koekkenmaskiner

Hjælp dig selv og find billige køkkenmaskiner på nettet

En af de ting de fleste danskere hungrer efter er tilbud. Her har vi et bud på hvor du kan finde tilbud på køkkenmaskiner! Uanset om du leder efter en espressomaskine som DeLonghi Magnifica S eller et af de noget dyrere produkter som eksempelvis en blender fra KtichenAid som du kan læse om her, så er der virkelig rigtig meget at spare ved at købe en køkkenmaskine, som er på tilbud.

Hvilket design eller brand? Bamix, KitchenAid, DeLonghi eller OBH

Det kan være utroligt interessant at fokusere på designs. Et mærke eller design mener de fleste er udtryk for karakter. Uagtet om du er interesseret i Bamix, OBH, DeLonghi eller KitchenAid, så er det ofte udtryk for mere end bare afregningspris...

Læs Mere

Forebyggelse mod smerter i ryggen fremfor efterbehandling

oktober 10, 2019 Blog  No comments

kontorstol baekkenbund

Tips mod rygsmerter

Problemer med ryggen – Smerter eller stivhed i ryggen! I denne artikel får du råd og tips til hvordan du nogle gange ville kunne forebygge rygsmerter. Denne tekst er ikke en læge-videnskabelig artikel, men snarere husråd og udtryk for almindelig sund fornuft. Så brug artiklen på den måde!

Råd mod rygsmerter

De følgende forslag kan nogle gange hjælpe ved smerter:

  1. Bevæg dig mere aktivt i din fritid
  2. Brug din krop mere fysisk på arbejdet – for alle os der har kontorarbejde så er hæve sænkeborde en rigtig god løsning (se mere om hæve sænkebord her)
  3. Træn dine rygmuskler – læs mere om træning af ryg her hos Sundhed.dk
  4. Styrk dine mavemuskler – det kan du læse blandt andet læse om her hos Aktiv Træning
  5. Træn din bækkenbund med bækkenbundsøvelser – Det...
Læs Mere

Hvad skulle man gøre uden ejendomsservice?

september 16, 2019 Blog  No comments

ejendomsservice

Ejendomsservice er er must, når der tales om administration af ejendomme. Hvem skal stå for det daglige vedligehold af bygningerne, og hvordan skal man holde styr på alle ens ejendomme – på én gang? At skulle stå for det daglige vedligehold kan svare til et fuldtidsarbejde og vil derfor komme til at kræve, at man sætter godt med tid af til det. Det vil derudover også kræve en masse energi, og man skal have styr på, hvordan man laver alt fra trappevask til eventuelt at foretage aflæsninger på måleenheder.

Hvad skal man bruge ejendomsservice til?

Begrebet ejendomsservice dækker over en masse elementer og opgaver, som hører med til driften af en ejendom...

Læs Mere

Populært tilbud på låsesmed bestilles online

august 17, 2019 Blog  No comments

låsesmed

Uanset hvorhenne man i dag vælger at søge efter et godt tilbud på en låsesmed, er der som udgangspunkt ingen tvivl om, at der for alvor er adgang til store besparelser på låsesmed online. Det handler altså i bund og grund bare om at finde et godt tilbud fra starten af, og det vil af samme årsag kunne betale sig at besøge Billig-laasesmed.dk, der i øjeblikket tilbyder faste lave priser på låsesmede online. Man vil derudover også kunne bestille en låsesmed akut døgnet rundt, så man ikke skal vente mere end en time på sin låsesmed.

Akut bestilling af låsesmed online

Det er altså en mulighed, der er værd at overveje en ekstra gang, da der for alvor er et hav af fordele forbundet med bestillingen af en låsesmed på nettet...

Læs Mere

Find din nye squat rack på nettet

august 9, 2019 Blog  No comments

squat rack

Der er som udgangspunkt ingen tvivl om, at man med en squat rack i hjemmet vil kunne lave et hav af forskellige træningsøvelser, og det er ganske enkelt muligt at holde hele kroppen i gang med en enkelt squat rack. Det er altså om noget optimalt, og jeg vil af samme årsag opfordre enhver til at bestille deres nye squat rack på tilbud online. Det kan altså praktisk talt betale sig, og jeg regner altså af samme årsag derfor også bare med, at du allerede nu har valgt at bestille en squat rack på tilbud online, hvor prisniveauet i forvejen er helt i bund på træningsredskaber som squat racks og pull up bars.

Find træningsøvelser til din squat rack på nettet

Der er altså i bund og grund mange fordele forbundet med anvendelsen af squat rack til daglig, og det er altså s...

Læs Mere

Find de bedste kontorstole til prisen på nettet

juli 16, 2019 Blog  No comments

kontorstole

Uanset hvorhenne man i dag vælger at lede efter en ny kontorstol på nettet, er der som udgangspunkt ingen tvivl om, at man har adgang til store besparelser på kontorstole online. Det handler i bund og grund derfor også bare om at vide, hvor man kan finde de bedste kontorstole til prisen henne, og ikke mindst hvilken type kontorstol, man er på jagt efter. Når alt kommer til alt, har udvalget af kontorstole trods alt aldrig før været større, og det er altså sjovt nok også grunden til, at det praktisk talt kan betale sig at opsøge muligheden på nettet, hvor der i øjeblikket er adgang til et stort udvalg af billige kontorstole.

Bestil billige kontorstole i høj kvalitet på nettet

Uanset hvordan man vender og drejer situationen, burde der altså derfor heller ikke at v...

Læs Mere

Find den bedste ejendomsservice til prisen på nettet

juni 14, 2019 Blog  No comments

ejendomsservice

Når først det går op for en, hvor store besparelser man reelt har mulighed for at opnå, når man vælger at bestille ejendomsservice til en fast lav pris på nettet, ender man som regel også med at opsøge denne mulighed på et senere tidspunkt i livet. Det vil altså ganske enkelt kunne betale sig, og jeg regner altså af samme årsag derfor også bare med, at du allerede nu har valgt at bestille den bedste ejendomsservice til prisen på nettet, hvor man i øjeblikket har adgang til store besparelser på ejendomsservice. Det vil altså praktisk talt kunne betale sig, og jeg regner altså derfor også bare med, at du allerede nu er begyndt at overveje, hvordan du også selv kan få adgang til besparelser på ejendomsservice i højeste kvalitet.

Bestil billig ejendomsservice p...

Læs Mere