Mindfulness gør en stor forskel for mig i min hverdag

Kategorier:

Når jeg dyrker yoga og Mindfulness, så får jeg et helt andet overskud i min hverdag i forhold til, når jeg ikke dyrker disse aktiviteter for at kunne slappe af. I dag, for eksempel på en ganske almindelig lørdag mødtes jeg med 6 personer og dyrkede en times afslapning sammen med dem. Det startede med yoga, som jeg dyrkede i ca. 45 minutter, med diverse strøk og styrkelser af mine muskler.mindfulness instruktør 3 Her efter stod den på Mindfulness i 15 minutter, hvor vores instruktør mindede os om at fokusere på vores åndedræt og slippe alle hverdagens tanker, og det gav lige os alle et bræk væk fra hverdagens trummerum.

Jeg kan godt lide at slippe tanker under Mindfulness

Noget af det, som jeg især har stor gavn af, når jeg dyrker Mindfulness er det med at slippe hverdagens tanker. Det giver mig et pusterum og en frihed, som jeg har brug for og som gør at jeg bedre kan mærke mig selv slappe af. Her tænker jeg både på den Mindfulness jeg for eksempel laver i forbindelse med yoga eller andet planlagt, men jeg mener bestemt også i de situationer, hvor jeg inkorporerer Mindfulness i helt almindelige situationer i løbet af en ganske almindelig dag. Det kan for eksempel være, når jeg står og laver mad eller sidder og spiser at jeg sørger for at bruge Mindfulness til ikke at få tankerne til at vandre i alle mulige retninger. I stedet for at lade tankerne vandre, er det nemlig en rigtig god ide at tænke på det, der bare lige er nu og her frem for det som man for eksempel også skal nå at tage stilling til senere på dagen, og så videre i den stil. Du kan selv prøve følelsen.

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *