Lej dig ind på et lydstudie uanset formålet

Kategorier:

Der kan være mange grunde til, at man får brug for at leje sig ind på et lydstudie. Det kan f.eks. være, at man har en sang, man gerne vil indspille, så man kan prøve at udgive noget musik. Det kan også være for at udgive en podcast eller lydbøger.

Begræns dig ikke af at du ikke tør

Der er mange der går med en drøm inde i maven om f.eks. at lave en podcast eller udgive musik. Der kan være mange grunde til, at de ikke udlever disse drømme. Det kan f.eks. være tanker om, at man ikke er god nok, eller har nok interessant at fortælle. Det kan også være, fordi hverdagen synes for hektisk, til at man har tiden til at gøre noget ud af det. Det kan imidlertid være rigtigt givtigt at udleve drømmen på en eller anden måde.

Gør det til et event, så det ikke handler om at udgive noget

Har du drømmen om at stå i et lydstudie, så lej dig ind i et lydstudie via denne hjemmeside: lydstudiet-kbh.dk. Du kan gøre det som en del af et fødselsdagsarrangement så du og dine gæster kan få en god oplevelse sammen. Det behøves nemlig ikke handle om, hvorvidt det kan sælges, eller om folk gider at lytte. Hvis du lejer dig ind i lydstudiet og laver en sang til dine forældre eller bedsteforældre, vil de med garanti blive glade. Du kan også booke dig ind i anledning af, at du holder polterabend for en af dine veninder eller venner, hvis du f.eks. ved, at de også har en drøm om at stå i et lydstudie. På den måde kan du gøre hendes eller hans polterabend til noget helt særligt, som med garanti ikke var noget, han eller hun havde ventet.

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *