Der er som regel ingen tvivl om, at når man først har besluttet sig for, at investere i et fint restaurantbesøg, at man så normalt også vil lære et eller andet kulinarisk, man kan indøve i sit eget køkken. Det er altså bare et godt råd, og kun ved at gøre dette, vil det altså også komme til at gå bedre for din madlavning i fremtiden. Jeg anbefaler dig derfor også, at besøge gourmetrestauranter som Kokkeriet og Den Lille Fede i København. De har i hvert fald sammensat menuer for viderekomne, og jeg er overbevidst om, at du som interesseret kok, også vil finde deres menuer meget spændende. Du kan efterfølgende besøge Nørrebro Bryghus, og lære lidt mere om, hvilke øl der smager godt til hvilken mad. Det er altså helt op til dig selv, og så længe du sørger for, at opsøge viden, er du altså også garanteret at den vil falde lige foran dig. Det er jeg overbevidst om, og jeg mener derfor også, at du allerede nu skal overveje, at gå i krig med madlavning.
Kom godt i gang med madlavning efter besøg ved Kokkeriet
Så mit bedste råd, er altså at besøge Kokkeriet som den første restaurant. Efterfølgende kan du besøge Den Lille Fede og Nørrebro Bryghus, hvor du med garanti vil lære meget mere om, at sammensætte retter med drikkevarer. Til sidst kan du beære Tribeca NV med et besøg, hvor du vil se det hele spille sammen. Det er altså muligt, at lære mere hos Tribeca NV end ved nogle af de andre restauranter, men det kræver ganske enkelt, at du har styr på basis inden. Du kan selvfølgeligt også læse meget mere om fremgangsmåden inde ved Earlybird, og på deres hjemmeside kan du sågar reservere bord på flere af de ovennævnte restauranter, hvor der i aften blandt andet er tilbud hos Kokkeriet og Den Lille Fede.
Ingen svar