Hvorfor skal du bruge bundmaling til din båd?

januar 19, 2021 Blog  No comments

Baadbiksen

Hvad er bundmaling for noget og hvorfor skal du bruge det til din båd? Det er nogle af de basale spørgsmål, som vi vil stille os selv i denne artikel. Læs med her hvis det har interesse for dig.

Hvad er bundmaling?

Bundmaling er en form for maling, som du påsmører udvendigt på bunden af båden. Dette kan du nok gætte fra selve navnet af dette produkt. Du bør smøre bundmalingen på bunden af din båd, hver gang du trækker båden op efter en længere sejltur. På den måde beskytter du båden bedst muligt.

Det er ofte ikke så svært at få fat i noget god bundmaling. Mange gange kan man købe bundmaling hjem fra internettet. Der er masser af gode netbutikker, hvorfra du kan købe forskellige ting hjem til din båd.

Det er også samtidig meget nemmere at købe tingene hjem fra nettet. På denne måde kan du bestille tingene hjem direkte til din private adresse eller eventuel en pakkeboks nede i byen, hvorfra du kan hente dit produkt.

Hvorfor skal du bruge bundmaling?

Når båden ligger stille inde i lystbåde i havnen, så er den meget modtagelig mod at få begroninger på sig og tang. Det er vigtigt at undgå dette, da det godt kan gå ud over skroget på din båd.

Bundmaling er med til at forhindre at havlivet sætter sig fast på stilleliggende både. Og hvis din båd ligger stille i en lystbådehavn i længere tid ad gangen, så er det meget nødvendigt at du benytter dig af noget bundmaling.

Det er god ide at lægge noget bundmaling på samme dag, som du har lagt båden til rette i lystbådehavnen. Hvis du har en lidt mindre båd, så tager det formentlig ikke så lang tid lige at få dette gjort.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>