Guide: Sådan overfører du nemt billeder fra en Android-telefon til din computer

Kategorier:

Tiden, hvor man skulle have et stort spejlreflekskamera med for at tage gode billeder, er for længst ovre. I dag er Android-telefoner udstyret med både skarpe kameralinser og fabelagtige redigeringsmuligheder – men hvad så, når man kommer hjem fra en skøn fototur og skal bruge billederne på sin computer?

Læs med her, hvor du får en guide til at overføre dine billeder fra Android.

Med USB-kabel

Når du skal overføre billeder fra din Android-telefon, er der to gode måder at gøre det på: du kan bruge et USB-kabel, eller du kan gøre det trådløst ved at bruge wi-fi. Når du har forbundet din telefon med computeren, får du en notifikation, hvori du bl.a. kan vælge ”Transfer photos” – gør det, og du vil opdage, at din telefon nu figurerer som et nyt drev på din computer.

Ved at dobbeltklikke på drevet kommer du ind til mapper, som indeholder de billeder, du har på din telefon. Du kan nu frit begynde at udvælge de billeder, du gerne vil have over på til din computer, og overføre dem.

Trådløst over wi-fi

Som tidligere skrevet kan du også vælge trådløst at overføre dine billeder til din computer fra din Android-telefon. For at gøre dette skal du først og fremmest sørge for, at din telefon er på det samme wi-fi-netværk som din computer, og dernæst gå ind i File Manager. Herinde starter du processen ved at indsætte det URL, du får af appen, i adressefeltet på din computers Internetbrowser – og voila, så har du alle din telefons filer på skærmen og kan nu overføre de billeder, du ønsker, til et sted på din computer.

Få den fulde forklaring af, hvordan du overfører billeder fra din Android-telefon til din computer, ved at se videoguide her. Det er ikke svært, så snart du har gjort det med hjælp første gang.

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *