Siden jeg var helt lille har jeg altid elsket at se madprogrammer. Jamie Oliver var min helt store helt og jeg elskede når han genopfandt nye retter. Særligt de shows der handlede om hans ture rundt i de amerikanske skolekantiner gjorde store indtryk på mig. Tænk sig, at man ved at ændre på én lille ingrediens kunne gøre en usund ret sund! Når han udskiftede pasta med strimler af squash eller gulerod sad jeg som klinet til skærmen. Når han tryllede med blomkålsretter og lavede ris ud af blomkål var jeg helt solgt.
Mini-Jamie
Så snart jeg blev gammel nok til at være i køkkenet uden at min mor behøvede at bekymre sig for mig, slog jeg mig løs. Jeg lavede alle de ”snydegrøntsager” Jamie havde vist mig på fjernsynet – men jeg lavede også mine egne opskrifter. Jeg var vildt fascineret over, hvor mange forskellige blomkålsretter man kunne lave. Simpel kogt blomkål og blomkålsgratin var to af mine favorit blomkålsretter, men jeg eksperimenterede også med andre blomkålsretter såsom blomkålssuppe og blomkålsfrikadeller. Det krævede dog kun ét forsøg at finde blomkålsretten over alle blomkålsretter – blomkålspizza! Blomkålspizza er helt fantastisk da den er ganske simpel at lave og et fantastisk sundt alternativ til almindelig pizza! Det er nemt at finde en blomkålspizza opskrift, for der findes adskillige af dem. Fælles for en blomkålspizza opskrift er, at det er selve bunden i en blomkålspizza der er lavet af blomkål – toppingen på pizzaen kan man helt selv bestemme, ligesom ved en almindelig pizza. En blomkålspizza opskrift foreslår måske at du bruger salami og pebere som topping, mens en anden blomkålspizza opskrift foreslår at du bruger skinke og mozzarella. Lige gyldigt hvilken topping du vælger til din blomkålspizza, er en blomkålspizza en af de mest fantastiske blomkålsretter, du vil støde på.
Ingen svar