3 tips til mere energi i hverdagen

oktober 22, 2014 Blog  No comments

Vi vil alle sammen gerne have mere energi – for vi har travlt og skal afslutte opgaven på arbejde, hente børnene og huske at vaske tøj onsdag aften.

Uden videre introduktion får du derfor her 3 simple tips til at få mere energi i hverdagen:

Perikon – Kosttilskuddet perikon, også kaldet Johannesurt, er kendt for at give et mindre energiboost over hele dagen. Det koster omkring hundrede kroner for en måned (kilde: køb perikon her) og er derfor et skud værd for at se, om det virker på dig.

Installer Flux på din computer – Sidder du tit med din computer om aftenen? Det kan ødelægge din søvn. Det kraftige lys fra din skærm forhindrer din krop i at producere det naturlige søvnhormon i form af melatonin. Installer det lille, gratis program Flux på din computer, der automatisk skruer lyset på din skærm ned og forvandler det til en orange farve, når nattetimerne bliver senere. Så falder du nemmere i søvn og du har mere energi den kommende dag.

ingefærd på et bræt

Spis ikke junkfood – vi kan bruge lang tid på at forklare, hvad du bør spise. Men der kan være flere resultater at opnå hurtigt ved at fortælle dig, hvad du IKKE bør spise. Spis ikke junk food, drik ikke mere end én energidrik om dagen (hvis overhovedet det) og tænk i det hele taget over, hvad du propper ind. En negativ-liste kan skabe flere resultater end en positivliste og kan være nemmere at administrere.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>